• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
Verzenden <em>&</em> retourneren
Verzenden & retourneren Onze drie kernwaarden:

- Voor 16:00 besteld betekent vandaag verzonden

- Retourneren kan tot 30 dagen na ontvangst

- U betaald nooit verzendkosten, ook niet bij retouren Hieronder zal uitgebreider worden ingegaan op onze verzend- en retourvoorwaarden

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, verzenden bij dezelfde dag nog. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat altijd een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bij Juwelyr is verzending áltijd gratis. De vermelde prijzen zijn daarom uiteraard inclusief verzending.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Als onderdeel van ons anti-witwas en -fraude beleid leveren wij alleen op thuisadressen. Helaas kunnen wij hierdoor niet de mogelijkheid aanbieden om het pakket op te halen bij een PostNL punt. 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht dat het product toch niet bevalt of er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Nadat u de keuze hebt gemaakt om het product te retourneren moet deze uiterlijk 14 dagen later bij ons zijn aangekomen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Ook de retourkosten zijn in dit geval voor de rekening van Juwelyr.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Juwelyr geretourneerd worden. Om de producten te retourneren dient u het retourlabel te downloaden via de link in onze track & trace email of in ons track & trace portaal. Na het downloaden van het label kunt u deze printen en op de doos plakken. Het pakket kunt u vervolgens afgeven op een PostNL punt bij u in de buurt. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen terugstorten mits het product in goede orde ontvangen is. Let op: Wanneer u het retourlabel opvraagt is deze 72 uur lang te downloaden. Hierna vervalt het retourlabel. Als u alsnog een retourlabel aan wilt vragen kan dat door te mailen naar [email protected].

Het verschuldigde orderbedrag zal door ons uitsluitend worden teruggestort op dezelfde manier als waarmee door u betaald is. Dit is onderdeel van ons anti-fraude en witwas beleid en is daarom niet te veranderen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Graag horen wij of u een ander maat of model wenst. We verzenden het vervangende product zodra we uw retour ontvangen hebben.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dit kan via [email protected]. We zullen vervolgens proberen de bestelling nog voor u te wijzigen.