• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
FJF Jewellery

FJF Jewellery: 29 artikelen

FJF Jewellery

FJF Jewellery is een sieradenmerk opgericht door de Duitser Florian-Julian Fichtinger. Hij werd geboren als zoon van een goudmid, waardoor het sieraden maken in zijn bloed zit. Na eerst omzwervingen te hebben gemaakt in zowel de muziek- als de zakenwereld, begon het bij Florian toch te kriebelen. Zodoende is hij zijn passie achterna gegaan en heeft hij FJF Jewellery opgericht met een visie om exceptionele sieraden te maken met prachtige designs. Het merk laat zich in twee woorden omschrijven: ingetogen luxe.

De sieraden van FJF Jewellery zijn ontwikkeld met aandacht voor detail. De armbanden, colliers en oorbellen stralen elegantie en ingetogen luxe uit. Bijzonder aan dit Duitse merk is dat alle sieraden met de hand worden afgewerkt en gepolijst door ervaren goudsmeden.

Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij FJF Jewellery. De materialen zijn uitsluitend vervaardigd van conflictvrije edelmetalen en alle onderdelen zijn op verantwoorde wijze gemaakt. Daarnaast wordt uitsluitend Swarovski zirkonia gebruikt, deze staat bekend als de meest duurzame zirkonia op markt. Bent u op zoek naar een sieraad dat uniek, stijlvol en duurzaam is? FJF Jewellery heeft iets voor u!