• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zorg voor elkaar

Onze medewerkers vormen het hart van ons bedrijf en zijn daarom ons belangrijkste kapitaal. Een gezonde, gemotiveerde en tevreden collega draagt bij aan een positief resultaat. Wij meten periodiek onze medewerkerstevredenheid zodat we feedback direct kunnen omzetten in concrete acties.

Ons kantoor biedt een veilige werkomgeving waardoor medewerkers goed in hun vel zitten en zich gesteund voelen door de organisatie. Zo ontstaat er ruimte voor persoonlijke aandacht en verbinding op menselijk vlak. Wij bieden onze medewerkers alle moderne faciliteiten om optimaal samen te werken. Op ons eigen kantoor of vanuit huis.

De e-commerce ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en daarom investeren wij continu in de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Je leven lang leren tijdens je loopbaan is noodzakelijk om mee te kunnen gaan in een steeds snellere, flexibelere en complexe wereld om ons heen.

Zorg voor het milieu

Als e-commerce bedrijf willen wij de impact op het milieu minimaliseren. Dit doen wij bij de keuzes die wij maken ten aanzien van onze leveranciers en vervoerders. Hierdoor kunnen significante energiebesparingen – en dus ook een reductie van CO2 – worden gerealiseerd.

Daarnaast proberen wij zo veel als mogelijk om verpakkingsmateriaal te vermijden. Indien dit echt niet anders kan dan zorgen wij dat dit gescheiden wordt afgevoerd. Op ons kantoor maken we uitsluitend gebruik van LED-verlichting met sensoren en gaat de verwarming laag of uit als het niet nodig is. Ons kantoor werkt zoveel mogelijk paperless. Ons wagenpark proberen wij zo duurzaam mogelijk te maken. Momenteel bestaat ons volledige wagenpark uit 100% elektrische auto's.