• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
Juwelyr Deluxe
Juwelyr Deluxe

U bent speciaal, dat weet u zelf ook. En daarom moeten uw sieraden dat ook weerspiegelen. Juwelyr Deluxe is de collectie voor wanneer alleen het beste goed genoeg is. Prachtige colliers, ringen, armbanden en oorbellen voor chique gelegenheden. Pure luxe, klasse en elegantie.

Sieraden van Juwelyr Deluxe zijn bestemd om generaties lang mee te gaan. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals 18 karaat goud, echte diamanten en zuidzee parels. Alle sieraden zijn handgemaakt in Italië en zijn door het authentieke vakmanschap van ons atelier schitterend afgewerkt. Bovendien combineert Juwelyr Deluxe dit met tijdloze, elegante designs welke nooit uit de mode zullen raken.

Diamanten staan synoniem voor de liefdevolle band tussen twee mensen. Alle sieraden uit de collectie van Juwelyr Deluxe zijn bezet met echte diamanten. Als u een bij ons een diamant koopt, kunt u er volledig op vertrouwen dat deze op een verantwoorde wijze is ingekocht en conflictvrij is. Sieraden die met diamanten zijn bezet, gaan een leven lang mee en de edelsteen zal altijd zijn waarde behouden.

Sieraden van Juwelyr Deluxe zullen generatieslang de pols, hals of vinger kunnen sieren van u en uw geliefden. Bij eventuele verkoop zijn de sieraden zeer waardevast vanwege de hoogwaardige kwaliteit en superieure afwerking. Een investering die het zeker waard is.