• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
Movado
Movado

Movado werd opgericht in 1881 in het Zwitserse La Chaux-de-Fonds door twee broers. De naam is Esperanto voor 'Altijd in beweging'. Het bedrijf staat bekend om haar visie van het combineren van minimalistische designs met hoogwaardige kwaliteit. Zo kent tegenwoordig ieder model de kenmerkende cirkel op de 12-uur positie. Deze staat symbool voor de zon op het middaguur. De wijzers symboliseren op haar beurt de beweging van de aarde.  

 

Wat betreft kwaliteit is Movado één van de beste Zwitserse merken. Ieder model is uitgevoerd met hoogwaardig krasbestendig saffierglas. Het merk is zeer populair onder verzamelaars die de combinatie van het moderne design en het traditionele Zwitserse vakmanschap kunnen waarderen. Het bekendste model van Movado is de Museum Classic, maar tegenwoordig gooien ook de 'Ultra Slim' en 'Esperanza' hoge ogen.  

 

Van artiesten en muzikanten tot ondernemers en architecten, Movado horloges worden gedragen door mensen die 'outside the box' denken. Het minimalistische design is een statement, terwijl er niet wordt ingeboet aan authentieke Zwitserse kwaliteit.