• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
Alles wat u moet weten over Juwelyr Juwelyr is dé online juwelier van de Benelux. De kwaliteit en service die u bij uw traditionele juwelier gewend bent, maar dan altijd en overal bereikbaar. Hieronder zal uitgebreid worden ingegaan op onze missie & visie

De kwaliteit en service bij Juwelyr

Juwelyr onderscheidt zich door het leveren van de meest hoogwaardige kwaliteit en service. Door ons aanbod van gerenommeerde merken en eigen collecties is er voor iedereen een speciaal en tijdloos sieraad beschikbaar.

De eigen collecties zijn met de grootste zorg geselecteerd. Sieraden worden zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit in ons eigen atelier. Omdat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit die wij leveren bieden wij op alle producten in onze webshop minstens 2 jaar garantie aan. Deze garantie kan ook langer zijn dan 2 jaar, en is daarom altijd terug te vinden op de pagina van het specifieke product.

Van alle merken die u vindt bij Juwelyr zijn wij geautoriseerd dealer. Wij zijn bereikbaar over productspecifieke vragen, reparaties en eventueel levering van losse onderdelen.

Altijd en overal beschikbaar

Wij bij Juwelyr begrijpen als geen ander dat het aankopen van een sieraad of horloge een waardevolle ervaring is. Voor een speciale gelegenheid of zomaar als blijk van waardering, bij dit moment wilt u de beste service en klantgerichtheid die er mogelijk is. Bij Juwelyr zijn wij het hier helemaal mee eens.

Waar traditionele juweliers enkel tijdens kantoortijden open zijn, is Juwelyr altijd en overal bereikbaar voor vragen en advies. Middels diverse mogelijkheden kunt u contact opnemen over uw aankoop.

Service, betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel, want:

  • Nooit verzendkosten
  • Nooit retourkosten
  • Altijd binnen 24 uur antwoord
  • Elk product wordt in ons atelier gekeurd op kwaliteit
Gegarandeerde kwaliteit Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zoals u van ons mag verwachten. Wij zijn van al onze merken dan ook gelicentieerd dealer.
Gratis verzending en retourneren Bij Juwelyr staat de klant centraal. Wij vinden daarom dat onnodige kosten zoals verzending en retour altijd voor ons zijn
Snelle verzending Als uw bestelling geplaatst wordt voor 16:00, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Op deze manier heeft u zo snel mogelijk uw bestelling in huis!
Maatwerk Mocht u hulp nodig hebben om uw droomsieraad te vinden leveren wij graag service op maat. Hiervoor kunt u appen, mailen, of gebruik maken van het contactformulier.

Contactinformatie

Juwelyr B.V.
Nicolaus Ottostraat 11-04
7442 DV Nijverdal
Telefoonnummer: 0548 54 83 17
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 82280827
Btw-identificatienummer: NL862408945B01

Bereikbaar via

Telefoon: 0548 - 54 83 17
Whatsapp: 0548 - 54 83 17
Ticket openen kan via deze link.