• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
Danish Design

Danish Design: 109 artikelen

Danish Design

Danish Design heeft een uniek verhaal, net als het uwe. En Danish Design is blij dat u tijd voor hen neemt. Danish Design drukt zichzelf uit in vrijheid, het koestert zuiverheid en natuur. Daarnaast hechten ze veel waarde aan harmonie en design. De plek waar dit allemaal samenkomt? Scandinavië.

Danish Design werd gelanceerd in 1988 en bestaat dus al een tijdje, maar de tijd heeft niet stilgestaan; net als u heeft Danish Design unieke hoofdstukken in het leven meegemaakt en afgesloten, waarna er nieuwe zijn begonnen. Ze hebben hun harmonie in natuur en design gevonden; ze hebben zich laten inspireren om beter te worden, duurzaam te zijn en er voor u te zijn wanneer u hen zoekt.

Geïnspireerd door unieke levenslessen, van geleerde lessen en van lessen die nog gaan komen, creëert Danish Design horloges die echt en puur zijn. Net als de meest memorabele mensen die u heeft ontmoet en zal ontmoeten gedurende uw hele leven. Deze horloges bieden u een vorm van luxe, een luxe die u bijna kunt aanraken, maar die nooit kan worden gedefinieerd. Want of het nu in het midden van de stad is of het diepst van de wildernis: het is van u.