• Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland & België
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
menu
menu
Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa: 22 artikelen

Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa is opgericht in 1963 in Bienne, Zwitserland. Het merk staat vooral bekend om robuuste, sportieve horloges met een aantrekkelijke prijs. Op deze manier willen ze luxe Zwitserse uurwerken beschikbaar maken voor iedereen. Deze scherpe prijs gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Zo kennen de horloges uit de Swiss Military Hanowa collectie altijd hoogwaardig krasbestendig saffierglas en worden exclusief authentieke Zwitserse uurwerken gebruikt.

Tegenwoordig is Swiss Military Hanowa officieel gelicentieerd door de Zwitsrse Confederatie. De hoogwaardige horloges vertegenwoordigen de eigenschappen die ook in het Zwitserse leger hoog in het vaandel staan; robuustheid, uithoudingsvermogen, militaire precisie en bovenal het presteren onder extreme druk.

Swiss Military Hanowa combineert Zwitsers vakmanschap met sportief design, bijzondere functies en militaire precisie. Dit alles doet het merk met een zeer competitieve prijs. Bent u op zoek naar een robuust, sportief en technisch hoogstaand kwaliteitshorloge? Dan bent u bij Swiss Military Hanowa aan het juiste adres.